Tassentrends SS21

IT'S ALL ABOUT THE BAG


5 Tassentrends voorjaar 2021

Kun jij ook niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en we weer lekker op pad kunnen gaan. We hebben al lang genoeg thuis gezeten. We gaan massaal weer naar buiten en dit willen we natuurlijk zo fashionable mogelijk doen! Neem jouw essentials daarom mee in een trendy tas. De leukste manier om dit te doen is natuurlijk een prachtige gepersonaliseerde tas van Manana Jewels. Daarnaast zijn er nog een aantal andere trends dit voorjaar. Lees snel verder om erachter te komen wat er helemaal trendy is deze lente! Hierbij op een rij: de grootste tassentrends voor komende lente en zomer.


1. Laaaaaarge
De XL-tas wordt het dit jaar helemaal! Je hoeft niet meer al jouw spullen in een mini tas te proppen, het mag groter dan groot. Wij verkopen ook een aantal super grote gepersonaliseerde rieten manden. Ideaal als strandtas en one of a kind, helemaal aangepast aan jouw wensen. Kleine tip: de tas hoeft natuurlijk niet helemaal vol hè. Je rug zal je dankbaar zijn.


2. Strandtassen
Tegenwoordig zijn strandtassen er in allerlei soorten en maten. Je hebt net al kunnen lezen dat de strandtas volgens de trends van 2021 lekker groot mag zijn. Strandtassen zijn meestal gemaakt van riet en geven je meteen een vakantiegevoel. Wij hebben ook een aantal prachtige strandtassen in ons assortiment. Met zo’n unieke gepersonaliseerde strandtas steel jij de show deze zomer.


3. Robuuste kettingen en riemen
Zoals je bij trend 2 al hebt gelezen, zijn unieke kettingen en riemen ook on trend. Vorig jaar was de standaard riem, onopvallend en in hetzelfde design als de tas, al veel minder zichtbaar en werden er veel tassen geshowd met robuuste kettingen en riemen. Je draagt je tas vaak aan de riem, maar de riem is niet alleen een nuttig onderdeel van een tas.. hij mag ook zeker gezien worden!


4. XS tasjes
Naast de hele grote tassen zien we ook veel hele kleine tasjes. Tasjes waar alleen je telefoon en misschien een lippenstift (of mondkapje) in past, met een schouderriem. De meeste van deze tasjes zijn ook speciaal ontwikkeld om alleen je telefoon en een aantal pasjes in te bewaren. Sommige hebben ook een doorzichtig scherm waarmee je jouw telefoon kan bedienen terwijl hij in de tas ziet. Super handig! Neem bijvoorbeeld onze petit basket: een elegante, kleine tas die altijd bij je outfit past.


5. Functionele tassen
De grote designers zijn het er nu ook over eens: een tas moet vooral functioneel zijn. Een kleine tas is erg leuk, maar als je een meeting of vergadering hebt, heb je vaak meer ruimte nodig. Er worden daarom nu ook veel praktische tassen ontworpen. Een bijpassend tasje voor je drinkfles bijvoorbeeld, matchend bij jouw tas: hoe fijn is dat?! Ook zijn er aparte tasjes te koop waarmee je jouw drinkfles snel aan je riem bevestigd. Ideaal tijdens een heerlijke zomerwandeling in het bos of op het strand!
Eigenlijk kun je dit jaar alle kanten op: groot, klein, handmade en met een ketting of riem die in het oog springt. Wij gaan graag voor jou aan de slag om jouw tas te personaliseren, zodat ook jij een super unieke tas hebt! Wist je trouwens dat wij ook gepersonaliseerde tassen voor kinderen verkopen?