FAQ

Hoe kan ik betalen bij Manana Jewels?

Bij Manana Jewels kun je betalen via iDEAL, MisterCash, Paypal, Sofortbanking of overboeking per bank. Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door ons en door onze betalingsverwerker.

Betalingsgegevens & registratie

IBAN/SEPA nummer - NL89 ABNA 0514 8713 69
BIC nummer - ABNANL2A
KVK - 61085073
Banknaam: ABN AMRO

Hoe gaan wij om met privacy?
Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door ons en door onze betalingsverwerker.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling thuis heb?
Wij streven ernaar om het product na het ontvangen van de betaling binnen 10 - 14 werkdagen te leveren. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 dag na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. 
Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail met daarin een track en trace link om je pakket te kunnen volgen. 

Hoe kan ik een artikel ruilen?
Onze artikelen zijn uitgeloten van retourenring. Deze items zijn speciaal naar wens van de klant gemaakt en kunnen wij niet terugnemen.
Geven jullie garantie op de artikelen?
Onze rieten tassen zijn gemaakt van palmblad en dit materiaal kan verweren. Dit geeft de tas een vintage uiterlijk. We geven geen garantie op het printje.
Heb je een klacht dan kun je via mail contact met ons opnemen. info@mananajewels.com. Vermeldt duidelijk wat de gebreken zijn en geef aan op welke datum u het product gekocht heeft. MANANA JEWELS zal zorgdragen voor een passende oplossing.
Hoe kan ik mijn tas het beste onderhouden?

Behandel je nieuwe tas met liefde!