The canvas tote bag

DE PERFECTE LUIERTAS

Wij zijn tot over onze oren verliefd op de nieuwe canvas tote bag! Niet alleen omdat hij heel erg stijlvol is en gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen naam of initialen maar hij is ook nog eens multifunctioneel. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken voor een dag naar kantoor, als handbagage tas tijdens het reizen, als luiertas en ga zo maar door. In deze blog laten we je graag zien waarom deze tas een perfecte luiertas is.

Op alles voorbereid zijn?

Als new born mom is de tijd voorbij dat je enkel met een handtas de deur uit kunt gaan. Flesjes, luiers, schone kleding, voeding enz. Een heleboel dingen moet je nu meenemen als je op pad gaat met je kleintje. Er zijn heel veel luiertassen te koop maar de meeste zijn niet erg stijlvol. Het probleem met de meeste luiertassen is ook dat ze ontzettend groot zijn en inspelen op je verlangen naar voorbereiding. We willen voorbereid zijn op alles wat er kan gebeuren, en om het probleem te vergroten, hebben moeders voor het eerst geen idee wat ze kunnen verwachten. Het resultaat is dat we eindigen met waaaay meer rotzooi in een veel grotere tas dan we eigenlijk nodig hebben.

Mijn eigen luiertas zat destijds vol met zoveel spullen. Maar toen ik echt iets nodig had, zoals EEN LUIER, kon ik het niet vinden omdat er zoveel anders in de weg zat. Dat verslaat het doel. Je hebt niet voor alles een product nodig. De wereld zal niet vergaan als je het huis verlaat zonder extra nagelknipper of hoestsiroop of snotzuigers of babyjasjes in drie verschillende gewichten en kleuren.

Keep it Simple

Keep it simple but significant is ons motto. De Canvas tote bag heeft de perfecte afmeting, niet te groot maar zeker genoeg ruimte om alle babyspulletje in mee te nemen en dan is er ook nog voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. De tas heeft zowel korte als lange hengsels. Je kunt hem gemakkelijk aan de kinderwagen hangen met behulp van een tashaak. Daarnaast kan hij ook over de schouder gedragen worden. De tas sluit af met een rits en binnenin zitten 3 vakjes waarvan 1 met een rits.