ONS VERHAAL

Van droom naar...

Wat ooit begon als een droom van onze oprichtster Imke is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Manana Jewels

Wij hebben 1 doel en dat is jou laten stralen! Met onze ontwerpen zetten we jou altijd in het middelpunt door jouw naam of initialen te verwerken in het ontwerp. Ontworpen voor werk, ontspanning en alles daartussenin, Manana Jewels creëert luxe tassen en accessoires die door hun tijdloze design bij elke gelegenheid gebruikt kunnen worden.

Het verhaal van Manana Jewels begon in 2013 toen onze oprichtster een gat in de markt voor gepersonaliseerde sieraden zag dat aan alle eisen voldoet; eigentijds, stijlvol en de drager ervan in het middelpunt.

In 2015, geïnspireerd door het succes van de gepersonaliseerde sieraden breidde Manana Jewels verder uit door het toevoegen van gepersonaliseerde tassen aan het assortiment. De rieten strandtas met het kenmerkende streepmotief en de handgeschilderde initialen. Onze tassen werden een vaste waarde op Instagram, geliefd door vele vooraanstaande mode-editors en influencers.

Duurzaamheid en ethische productie 

Duurzaamheid en ethische productie zijn een integraal onderdeel van het merk Manana Jewels. We zijn er trots op om samen te werken met Fair Trade-organisaties en sociale ondernemingen die het leven van community’s over de hele wereld helpen te verbeteren. Door de jaren heen hebben we sterke relaties opgebouwd met onze leveranciers. We werken enkel samen met getalenteerde ambachtslieden welke hun oude ambacht kunnen voortzetten, eerlijk worden behandeld, gerespecteerd voor hun vak en dienovereenkomstig worden betaald. Door samen te werken met deskundige ambachtsmensen ontstaat er een prachtige samensmelting tussen eeuwenoude handarbeid en eigentijds design.

Een van onze doelen is om een ​​milieuvriendelijk alternatief te bieden voor de plastic tassen. Daarom kiezen wij voor tassen die allemaal gemaakt zijn van natuurlijke en duurzame materialen. Dat betekent dat ze aan het einde van hun levensduur biologisch kunnen worden afgebroken.

We streven er ook naar om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, dus maken we gebruik van gerecycled papier, gerecyclede kartonnen dozen en gebruiken wij milieuvriendelijk verf. Verzending streven wij zo CO2 neutraal mogelijk te doen.