Moederdag 9 mei

DE LEUKSTE IDEEËN OM VAN MOEDERDAG EEN ECHT FEEST TE MAKEN!

Mama je bent fantastisch!

Mama, je bent fantastisch! Zeggen jullie dit wel eens tegen je moeder? Eigenlijk zou je dit elke dag van het jaar tegen je moeder willen zeggen, maar op Moederdag zeker! Moederdag is dé uitgelezen kans om alle hardwerkende, zorgzame, fanatieke, bezorgde en vooral allerliefste moeders eens goed in het zonnetje te zetten. Moeders zijn niet alleen bereid om héél veel te geven. Ook als ze wat krijgen zijn ze over het algemeen al snel tevreden! Zolang er maar een grote dosis liefde in je cadeautje zit. Dus knutsel wat in elkaar – of laat dat aan de kids over. Een lekker ontbijt op bed, of een heerlijke wandeling op het strand en Moederdag kan eigenlijk al niet meer stuk. Toch niet zo heel handig? Of wil je moeder graag verrassen met iets anders dan het zoveelste knutselwerkje? Dan hebben wij nog wel wat leuke ideeën voor je om van aankomende Moederdag een echt feest te maken:

Waar wordt jouw moeder echt blij van?

Als moeder sta je elke dag voor je kinderen klaar, en dat is vanzelfsprekend. Maar ga je wel eens na waar jouw moeder behoefte aan heeft? Wat zou ze nou echt fantastisch vinden om te krijgen op Moederdag? Ga bij je moeder na waar ze behoefte aan heeft en maak van alle behoeftes een creatieve bon. Een origineel idee zou zijn deze te bundelen in een mooie gepersonaliseerde tas. Onze petit basket is ideaal om als cadeau mandje te gebruiken. Je kunt hem ook nog personaliseren met de initialen van je moeder. Een dagje sauna, een massage, een lunch het kan allemaal in de tas. Maar bijvoorbeeld een keer stofzuigen, de ramen lappen of boodschappen voor haar halen kan natuurlijk ook! Ze mag de bonnen zelf inzetten wanneer ze daar behoefte aan heeft, heerlijk toch? 

Mom-me time

Zoals we al zeiden: een mama heeft niet veel nodig. Qua spullen dan! Een beetje rust en wat me-time hier en daar zouden zeker welkom zijn. Geef je moeder een mom-me time verwenpakket. Voor Moederdag kun je ook een hoop cadeau ideeën bij elkaar doen en een lekker verwenpakket voor je moeder in elkaar zetten. Leuke Moederdag cadeau ideeën kun je overal in de stad of online opdoen. Kies de leukste uit en bundel ze bijvoorbeeld in een mooie gepersonaliseerde strandtas. Zo combineer je ook nog eens het creatieve van zelf iets maken en het gemak van je cadeaus bestellen, ideaal!

Make it personal

Het mooiste blijft natuurlijk een echt persoonlijk cadeau. En dat kan op vele manieren. Wil jij toch eens wat anders geven dan een canvas met foto van de kids, of een armbandje met hun gegraveerde namen? Dan kan je voor een gepersonaliseerde strandtas gaan. Bij Manana Jewels heb je een ruime keuze aan gepersonaliseerde tassen waar je moeder vast heel blij van gaat worden. We hebben alvast de allerleukste voor jou geselecteerd:

Bekijk ons verdere assortiment hier.

Mocht je nog niet zeker zijn wat je aan je moeder wilt geven, je kunt ook kiezen voor een cadeaubon van Manana Jewels. De perfecte manier om jouw moeder precies die gepersonaliseerde tas uit te laten zoeken die ze graag wil hebben. 

Dus voor alle moeders, ver, dichtbij, op aarde of in de hemel, dank jullie wel voor alle liefde en zorgzaamheid. Jullie zijn FANTASTISCH!