Accessoires SS21

MUSTHAVES 

Ben jij voor het komende fashion seizoen al op de hoogte van de laatste trends? No worries! In deze blog van Manana Jewels lees je alles wat je moet weten om er helemaal on trend bij te lopen het aankomende seizoen. In onze blog Tassentrends 2021 heb je al kunnen lezen welke tassen er dit voorjaar en deze zomer in helemaal trendy zijn, en in deze blog gaan we wat dieper in op andere accessoires.

Fashionable mondkapjes
Helaas zijn we er voorlopig waarschijnlijk nog niet vanaf. Mondkapjes zijn sinds vorig jaar niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. We begonnen allemaal met het standaard blauwe mondkapje, maar er verschenen al snel allerlei mooie varianten. Laten we van de nood een deugd maken door een stijlvol mondkapje aan te schaffen. Het is leuk om ze echt te matchen met je outfit om zo je outfit helemaal af te maken.

Telefoonkoorden
Net als de kleine schoudertasjes voor je telefoon, zijn telefoonkoorden ook weer helemaal on trend (niet alleen telefoonkoorden trouwens, ook een koord aan je zonnebril is het helemaal dit jaar!). Zo raak je jouw telefoon niet meer zo snel kwijt én kun je hem makkelijk met je meedragen als je ergens heen gaat! Ideaal. Wil je toch iets meer meenemen dan alleen je telefoon? Bekijk onze petit basket of make-up tas dan eens. Elegante, kleine tasjes waardoor je toch wat essentials mee kan nemen en er nog steeds trendy bij loopt. Wij personaliseren jouw petit basket voor je zodat je echt een uniek item hebt! Een gepersonaliseerde make-up tas neem je makkelijk mee in onze unieke rieten strandtassen. Zo zit jouw make-up overal perfect!

 

Tassen
Tassen zijn altijd goed natuurlijk. Als je er deze zomer helemaal trendy en stijlvol bij wilt lopen, dan moet je op zoek naar een XL of juist een XS tas. Hierboven hadden we het al over onze petit baskets, maar ook de ‘groter dan grote’ tassen zijn helemaal on trend. Wij verkopen een groot aantal grote gepersonaliseerde rieten strandtassen. Zo weet je zeker dat je niemand anders tegen gaat komen die met dezelfde accessoires over straat loopt. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan lang mee. Daarnaast verkopen we ook gepersonaliseerde tassen van andere materialen, zoals een vilten of een katoenen tas. Ook hebben we deze gepersonaliseerde tassen voor kinderen! Super leuk om met het outfit van jouw kind te matchen. Daarnaast vinden kinderen het vaak heel erg leuk om ook met zo’n mooie tas te mogen lopen.

 

Oorbellen en sjaals
Net als met de tassen mag je ook helemaal uitpakken qua oorbellen! Het kan niet groot genoeg zijn. De statement oorbellen zijn helemaal terug. Ze mogen gezien worden dus je draagt ze het leukst met opgestoken haar, zodat ze nog beter uitkomen. Met de kleur kan je ook alle kanten op, het kan niet gek genoeg. Leef je uit!

Ditzelfde geldt voor de sjaals. Sjaals zijn dit jaar ook weer helemaal on trend. Je kunt ze los of gebonden om je nek dragen, of als een haarband om je hoofd. Ze mogen kleurrijk zijn maar ook de pasteltinten zijn dit voorjaar weer helemaal in. Heerlijk dat zomergevoel! Over je haar gesproken, jewels mogen dit jaar ook in het haar! Een haarband, leuke clip of een elegant kroontje: het kan dit seizoen allemaal!

Al deze accessoires zijn goed te matchen met onze gepersonaliseerde tassen. Een stijlvolle tas om je outfit echt mee af te maken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Manana Jewels heeft een breed assortiment gepersonaliseerde tassen. We hebben tassen in allerlei materialen. Wat is er leuker dan een rieten tas, een gepersonaliseerde vilten tas of een canvas tas (eventueel met vak)? Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel snel jouw unieke, gepersonaliseerde tas!